Brlogooooooooooo
berki roland

Berki Roland

Köszönöm, hogy ellátogatott az oldalunkra.
Engedje meg, hogy bemutatkozzam. Berki Roland vagyok a Berki General Kft. alapítója.

2018-ban cégünk megalapításakor célül tűztük ki, hogy egy rendkívül erős versenyhelyzetben olyan szakmailag és minőségileg magas szinvonalat képviselő, ügyfélközpontú vállalkozást alakítsunk ki, amely ki tud tűnni a versenytársak közül.

Mit jelent a generál kivitelezés?

A generál kivitelezéskor az építtető megbízza a kivitelezőt az építés vagy felújítással. A legfontosabb, hogy a megbízónak semmilyen dolga sincs a munkálatokkal. A megbízó csak a kivitelező cég vezetőjével tartja a kapcsolatot. Az esetleges hibák kijavítása a generálkivitelező feladata. A generál kivitelező feladata az építés vagy felújítás elvégzése:
• Építőanyag ellátás
• A munkafolyamatok megszervezése
• Minőségi követelmények betartatása
• Garancia biztosítása

A garanciális problémánál nem kell keresgetni a felelőst, hanem a kivitelező felelőssége a hibák kijavítása. A generál kivitelezés előnyei
• A megbízónak nincsen semmilyen gondja az építkezéssel.
• Minőségi probléma esetén van kihez fordulni.
• Az építőanyag ár és munkadíj szerződésben rögzített, áremelkedés esetén nem terheli a megbízót.

Miért éri meg ránk bízni a generál kivitelezést?

• rövid határidővel vállaljuk
• 1-3 napon belül adunk árajánlatot
• betartjuk a határidőket
• alkalmazkodunk a megbízóink igényeihez
• az összes munkafolyamathoz rendelkezünk szakemberrel

Válasszon tapasztalt, megbízható kivitelezőt, aki bevált csapattal dolgozik és folyamatosan rendelkezik szakemberekkel. Hívjon minket bizalommal!
Generálkivitelezés

Amit a velünk szerződés esetén kínálunk önnek:

  • Minden esetben felelősségbiztosítást kötünk
  • Felelős műszaki vezetőt alkalmazunk
  • E-napló vezetése a munkálatokról, napi frissítéssel
  • Fix áron szerződünk, nincsenek rejtett-, valamint többletköltségek
  • Előre meghatározott határidővel dolgozunk, erre kötbért is vállalunk
  • Ütemezett fizetés – elvégzett munkaszakaszonként
  • Az elvégzett munkákra 3 év garanciát vállalunk
  • Előzetesen, tételesen meghatározott költségvetés elkészítése az átláthatóság érdekében.

Áraink elérhetőek mindenki számára, és reálisak. Családi házak, ikerházak, társasházak szerkezetkész, fűtéskész vagy kulcsrakész építése, tégla, bennmaradó zsalus, könnyűszerkezetes technológiákkal, bontás, műemlék-restauráció, intézmény-felújítások, építmény bővítések, tetőtér-beépítés, zöldmezős beruházások, ipari parkok, lakóparkok építése megfelelő kapacitással és szakértelemmel.

A befejező építőmesteri, belsőépítészeti munkálatok, és a szerkezetépítés mind-mind fontos részei a generál-kivitelezési tevékenységünknek, de részfeladatokban is számíthat ránk. Ha jó csapatot, burkolót, gipszkartonost, kőművest keres, várjuk kérdéseit, megrendelését.

Házépítés szakaszai

Álmai otthonának megvalósításának állomásait igyekszünk önnek a következő leírásban szemléltetni. Házépítésnél három elkülönülő szakaszt különböztetünk meg, melynek mindegyike ugyanolyan fontos, hogy a megfelelő, szekértő kezek végezzék.

Az első szakasz az alapozás

Mely folyamán a ház alapjait fektetjük le. A gyakorlatban megkülönböztethetünk mély- valamint síkalapozást. Családi házak esetében a síkalapozás a legelterjedtebb, ebben az esetben nem hatolunk mélyen a talajba, hanem a felszínhez közel alakítjuk ki az alapot. Elsőként a munkaárok kiásása történik meg, majd ebben elhelyezésre kerül a vasalat. A munkaárkot ezután kibetonozzák, majd megkezdik a zsaluzás folyamata, valamint a vízvezetékek védőcsöveinek elhelyezése, a lábazatot pedig betonnal töltik ki. Ezután a korábban kiásott földet visszatöltik a belső részbe, majd a statikus által előírt vasalatok behelyezése után az aljzatbetonozás következik. Az alapozáshoz köthető legfontosabb követelmények, hogy az megfeleljen a tartó funkciónak, azaz az épület teljes terhelését el kell viselje, továbbá jól kell szigeteljen, mind a nedvesség-, mind a hőszigetelés időtálló legyen.

A második fázis 

A falak és tető megépítése Elsőként fontos, hogy a főfalak és a sarokpontok helye pontosan legyen kijelölve, ehhez földmérő bevonása szükséges. Ennél a folyamatnál alakítjuk ki a ház védelmét a talajföldi vizesedéssel szemben is. A falak építése a sarkokkal kezdődik, majd jönnek a közbenső falazatok. Kezdetben csak körülbelül 1,2 méteres magasságig építik fel a falakat, ezt követően kerül sorra a belső állványzat beépítése. A nyílászáróknál áthidaló elemeket használnak, melyek többnyire vasbetonból készülnek. Amikor ezek megvannak, a betonkoszorú kialakítása a következő lépés. A betonkoszorú feladata, hogy a téglafalat a tető irányából érő erőket egyenletesen elossza. Alapanyaga beton, kívülről minden esetben szigetelni kell. A tetőépítést ezek után ácsok végzik, a fedélszerkezet megépítése a kezdeti feladat, majd erre kerül a párazáró réteg, mely a keletkező pára a faanyagba jutását gátolja meg. A saruzatra kerül felszerelésre a lécezés, melyre a későbbiekben a cserepek kerülnek fel, azonban előtte a bádogozás munkafolyamatai kezdődnek, mely legfőképpen az ereszcsatorna kiépítését foglalja magában.

A belső térben történő munkálatok

A válaszfalak a terek elválasztására szolgálnak, teherhordó szerepük nincs. Amint a válaszfalak állnak, a következő munkafolyamatok a villamosvezetékek és vízvezetékek falba helyezése. A falakat a vizes és villamostev alapján vésni kell, hogy a vezetékeket el lehessen bennük helyezni. A fűtési rendszer elemei is ezen munkafázisban kerülnek a helyükre. Következő lépés a vízszigetelés, mely előtt az aljzatbetont meg kell tisztítani a portól és egyéb szennyeződésektől. Ezután részlegesen (csak az ajtó- és ablaktokok) kerülnek beépítésre a nyílászárók, mely után a falak vakolása következik. Amint a vakolás befejeződött, a nyílászárók beépítése is befejeződhet. Ezek után következhet a festés és burkolás, majd a szaniterek behelyezése és a világítás kiépítése.

Az utolsó folyamat: A ház körüli terület rendezése

Ebben a szakaszban kerülnek beépítésre a házat körbeölelő szigetelések, a külső festés, valamint a kert rendezésével kapcsolatos munkák kerülnek elvégzésre, mint például a járda megépítése, kerítés megépítése, tereprendezés. Ne feledjük, hogy az építkezés befejeztével az építőipari hulladék elszállításáról is gondoskodni kell.